0 Items - 0,00 kr
0
  • No products in the cart.

Pärlugglans Smycken i ny design

Det kom ett mejl strax före jul. Platsen där jag hade webbutiken Pärlugglans Smycken skulle stängas i slutet av april. Företaget hade sålts och tjänsten skulle upphöra eller rättare sagt kosta mer pengar än vad jag ville betala.

Eftersom jag redan hade en annan sida sedan tidigare föll valet på WordPress och e-Commerce. Det skulle vara snabbt fixat. Trodde jag. Det första temat jag provade funkade inte till produkterna. Jag testade ännu ett tema, något bättre men… inte ändå. Valde ett premiumtema som skulle vara specialgjort för webbutik. Ja, det fungerade. Allt utom fraktkostnaden. Antingen kunde man sätta vikt på produkterna, i pounds!!! eller möjligen skicka med australiska UPS. Men svensk fraktkostnad beroende av köpesumman, det gick inte. Jag hade installerat ett tillägg som fungerat i de två första temana.

 

Nåja, jag har väl klippt och klistrat förut (kan inte php).Det var bara att sätta igång. Fick till frakten och av bara farten så fortsatte jag att göra små ändringar här och där. Och nu är den klar. Nästan i alla fall.

Related Posts

Enter your keyword